POZIV – Savjetovanje s javnošću o prijedlogu Plana upravljanja imovinom Općine Sikirevci za 2025. godinu

Na web stranicama Općine Sikirevci objavljen je prijedlog Plana upravljanja imovinom Općine Sikirevci za 2025. g. te se poziva zainteresirana javnost na Savjetovanje o istom. Općinsko vijeće Općine Sikirevci usvojilo je Strategiju upravljanja imovinom u vlasništvu Općine Sikirevci za razdoblje od 2021. g. do 2027. g. (Službeni vjesnik Brodsko-posavske županije“ br. 11/21). U Strategiji upravljanja imovinom određeni su dugoročni ciljevi i smjernice upravljanja imovinom, sukladno stvarnom stanju i potrebama Općine, odnosno prema njenim specifičnostima, a sve radi održivog, ekonomičnog i transparentnog upravljanja i raspolaganja općinskom imovinom uvažavajući pri tom gospodarske i razvojne interes Općine Sikirevci.

Plan upravljanja imovinom usklađen je sa strategijom i sadržava analizu stanja i razrađene aktivnosti u upravljanju imovinom Općine Sikirevci za 2025. g.

Donošenje godišnjeg plana upravljanja utvrđeno je člancima 15. i 19. Zakona o upravljanju državnom imovinom.

Rok za podnošenje prijedloga je do 13. listopada 2024. godine do 11:00h. Prijedlozi se mogu dostaviti pisanim putem i na elektroničku adresu: opcina.sikirevci@gmail.com.

Datoteke dostupne za preuzimanje:

prijedlog-Odluka-o-donosenju-Godisnjeg-plana-upravljanja-imovinom-za-2025.-godinu

Prijedlog -Plan-upravljanja-imovinom-za-2025.godinu-1

OBRAZAC-sudjelovanja-javnosti-Plan-upravljanja-imovinom-Opcine-cavle-za-2024.g.-

 

Skip to content