POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJEDLOGA ZA IZRADU PRORAČUNA OPĆINE SIKIREVCI ZA 2025. GODINU TE PROJEKCIJA PRORAČUNA ZA 2026. I 2027. GODINU

Pozivaju se fizičke i pravne osobe s područja Općine Sikirevci da podnesu svoje prijedloge za uvrštenje u Proračun Općine Sikirevci za 2025. godinu s projekcijama za 2026. i 2027. godinu.
Predložiti se mogu manje aktivnosti i projekti, a koji su usmjereni na jedno od sljedećih programskih područja:
– Poticanje gospodarstva,
– Predškolski odgoj i naobrazba,
– Školstvo i obrazovanje,
– Kultura,
– Sport i rekreacija,
– Socijalna skrb,
– Civilno društvo i ostale društvene potrebe,
– Održavanje komunalne infrastrukture,
– Gradnja objekata i uređaja komunalne infrastrukture.
Sudjelovanje građana i ostale zainteresirane javnosti u planiranju i donošenju Proračuna važno je kako bi se raspoloživa sredstva već u fazi planiranja usmjerila na projekte i programe koji su u najvećoj mogućoj mjeri usklađeni s potrebama i iskazanim stavovima zainteresirane javnosti. Želja nam je u procesu kreiranja Proračuna, kao najvažnijeg financijsko-planskog dokumenta, uključiti što veći broj zainteresirane javnosti kako bi u konačnici dobili što kvalitetniji prijedlog Proračuna. Stoga pozivamo sve zainteresirane da nam dostave svoje prijedloge za raspodjelu proračunskih sredstava Općine Sikirevci za 2025.- 2027. godinu te na taj način aktivno sudjeluju u kreiranju Proračuna. Prijedlozi se zaprimaju od 13.09.2024. do 30.09.2024. godine putem obrasca koji je sastavni dio ovog Poziva, a kojeg je moguće preuzeti na internetskim stranicama Općine Sikirevci: www.opcina-sikirevci.hr ili u pisarnici Općine.

Prijedlozi se dostavljaju Općini Sikirevci elektroničkom poštom na e-mail: opcina.sikirevci@gmail.com., odnosno osobno ili poštom na adresu: Općina Sikirevci, ul.Ljudevita Gaja 4/A, 35224 SAikirevci, s naznakom „Prijedlozi za Proračun 2025.-2027.“.
Svi zaprimljeni prijedlozi bit će obrađeni te će se u skladu s proračunskim mogućnostima predložiti njihovo uvrštenje u Proračun.

OPĆINSKI NAČELNIK
Josip Nikolić,dipl.ing.drv., v.r.

1_2_Obrazac-Prijedloga-za-izradu-Poracuna-za-2025.-2027

Skip to content